Tuesday, 23 August 2011

Ini saya Farina Iryanie :)

assalamuaikum, hallu :)
Im Farina Iryanie Bt. Aznam <3, 14baru, stay cheras btr :) aku rasa ni blog aku yg ke-3 kot. haiyaa blog lama psswrd lupa *mkn semut =)
aku ni biasa je, takperfect mana. takcun mana, takbaik mana, taksetia mana. biasa2 je lahh
huh ini lah saya, burukkan. muka mcm langsi ! hm biar lah janji aku ada kasih syg? kau ada?
hm change topic, hm aku suka berkwan lagi2 diaorg ikhlas kwn dgn aku. hehe sukaa. tapii bila cple aku sntiasa kene game oh. hm kesian aku. hm aku ni hdp mmg untuk dipermainkan kot. hm :( yg bolh buat aku hppy kwn2 aku jela and kakak ankt aku :( hm dorg slalu tolong aku kalau aku tgah sedih :'( hm now aku baru leps break. laki sial tuh curang dgn aku :( BENCIIIIIIIII.
hm tgah sedih skrg so, perkenalan kita berhenti disini k? hm sorry later i blogger lagi k? yg tgah jegok blog i ni, pndai2 lah follow k :) hm bhoii. salamm -.-

No comments:

Post a Comment