Saturday, 3 March 2012

Fikry Kiki :')

Hey assalammualaikum guys hm mmg lama la kan tk update blog yeah so today aku nk update blog puas2 seriously da lama tk bukak kau wahai blog :')
 Hm, sudah baca kan saya punya title? yeah fikry kiki hee :D he's my hero (y). ilovehimsomuch, he better than my ex :/ he so hensem like my role model and he so romantic ye mmg aku inginkan lelaki mcmtu :P
dia amt mencintaiii akuuuu *anuarzain pulak* hohoo :D

okey2 enough :'/, hm today 3/3 right? yes today aku dgn dia da 1month kita org start relationship 3/2 haha hope we together until end, insyaAllah amin :) Ye aku rasa yg dia setia dgn aku and pandai amek hati aku, hm hope so :')
 anyway, dia tu sweet oh aku suka gila bila dia manja2 dgn aku nmpak comel je, lagi2 time aku merajukkan dia pujuk aku dgn ayt dia yg sweet tu, yeahh ilokeebaby :* And dia pandai betul jaga hati aku sometime bila aku marah2 dia kuar mlm or kuar lpk2 dgn mmbe balik smpai kol 5,6 pagi tu mmg aku bengang la kan, tapi dia betul2 pandai amek hati, tu la yg mmbuatkan aku sayang sgt kt dia :).

*SADSTORY :(

Hm, time mula2 cple dgn dia mlm tu aku merajuk dgn dia pastu aku tk Bbm dia, mlm tu plak kol 11 mcmtu dia lalu dpn rumah aku hm boleh lagi bwk shida hmm fuck weh, aku da la benci family shida tu boleh lagi dia naik motor dgn perempuan tu, GRRRRR . mmg lagi bertmbh bgg la kt dua ekor tu, haishh okey forget it lagipun dia da minta maaf and he promise tak buat lagi :P

*SADSTORY PARTTWO :(

Haritu aku gaduh dgn dia pasal ex dia hm ex dia nk dia blik, ex dia syg dia hm perempuan tu mmg lawa ah aku ckp weh, first mmg aku nk break dgn dia sbb aku tau mesti dia nk ex dia balik yla perempuan tu dala cantik pstu syg kiki lgi hm mmg untung ah mcmtu :'/ , Tapi yg ku sangkakan tu tidak betul sbb kiki pun tksuka kt perempaun tu, kiki kata don't worry dia tkkan nk perempuan tu balik :( yes thanks syang *bighug*

KHAIRUL FIKRY BIN ZAINAL , ILOVEYOUSOMUCH :*. PLEASE DON'T LEAVE ME ALONE :"(. I REALLY LOVE YOU, AND I KNOW YOU LOVE ME TOO *kiss*

Thursday, 10 November 2011

Game Over -..-

Ok, lagi satu game yg sudah berakhir. Nk tahu game apa? Mainkan perasaan perempuan :')
K, aku tahu aku tk se prefect perempuan kt luar2 sana and aku tahu aku tkberape cantik mcm kau pernah kenal perempuan2 kt luar sana, Yes, i know kau ni mmg hensem and aku tahu mmg ramai nk kau. Kalau kau break dgn aku harini aku yakin esok mesti ada org nk kau, sbb aku tahu kau ni mmg cepat lupakan perasaan org. Aku punya la gila syg kau, but kau wt aku camni. K, kau nk ckp aku tkpandai lyn kau. ok aku thu yela sbb aku ni tkmatng lagi than tkpndai lyn kau kn. Hmm, give up dgn peragai mcm ni -,-
Mak aku pun da suka aku kwn dgn kau patu kau lak camni hmm mmg aku ni perempuan pfftttt :(

Bila aku rindu kau , aku akan dengar lagu yg kau bagi kt aku tu :')
And lagu aku bagi kt kau tu #DEALOVA if kau nk tahu bertapa besarnya aku syg kn kau hm kau dgr la lagu tu k dear <3

I LOVE YOU FUCKING DAMN MUCH DEAR N****** :(
hope kau lebih happy dgn gf kau tu hmm kau punya maddi jane <3
Seriously aku suka gila bila tgok org yg aku sayg happy dgn dia punya sayg :) sumpah tktipu :P

Sorry hanya ini je yg mampu aku qwertyuikjhgfdsaxcvbnm :'(

#AKUINGINMENJAIMIMPIINDAHDALAMTIDURMU :( , AKUINGATMENJADISESUATUYGMUNGKINBISAKAURINDU <3

Wednesday, 2 November 2011

Kawam Paling Sakai Aku Pernah Jumpa Dalam Hidup Aku o.O.

Ee, firsttime aku jumpa mmbe yg paling sakai. Ya Allah, dalam fb bukan main maki hamun aku. bila depan2 asal senyap, asal megelak jumpa aku. Kenapa? dah taktahu nk ckp apa, fuck la babiii. lahanatt? flint! like bitch .
 ayat budk tkmatang ' KEJAR HOT' and 'MENYESAL DAPAT KENAL DGN KAU' <-- ni la ayat dak2 baru nk up,  ^^ cembodohhh je?
wahaii ainin sofiya binti mohd romzi, tolong la berfikiran dewasa sikit -,- smpai bila kau nk cari kesalahn akuu. haishh kau jgn smpai aku bagi tahu ainin sofiya binti abd rahman, yg cerita kau sebnrnya, waduhhhhh . kalau dia tahu mesti dia menangs tkberlagu kannn, LALALALA :)


#DANNY DANIAL OR AININ SOFIYA ROMZI AND ABDRAHMAN <3

Sunday, 2 October 2011

BB curve :)

                                                        
Yeahhhh ! Dpt BB curve dari Mama and kaka <3<3
Hahhaa thanks Bu, Aka :)
                                               okey, titew story dari mule eh :)
Hmmm, first pergi low yat then gi satu kedai ni. Dah kapkap pasl fhone tuh patuh mmbe cinapek tuh kata stock dah takda ehh sial lahh -.-. Wa pun dah panas nak nanes pun ada but wa watlek luu :')
 Hehe, patuh kaka wa gi kedai cinapek agi satu, haaa? kedai kedua kitaorg gi :P
hm, kaka wa tnya cinapek tuh pasal fhone time ngah kapkapp ada bangla sial raba peha aku, haish sial lahh -.-
        HAHA, aku terus pndg bu aku, then bu aku wat muka seposen lak?
hohohoho, ehh lupa lak. BB aku, kan wne hitam but wane white . So aku takpggl BLACKBERRY, AKU PGGL WHITEBERRY <3<3 #buatlawakanjing :/

                           hmm, papehal pun wa nk kap tat ma waa masehh byk2 dah belikan wa fhone ni, hm terpaksa la gadai wa nya fone kesygan C3 grr, missyou C3 :'(
                          Hahha, thanks juga pada ka wa, Fatin Iryanie dah berkorban kan sikit untuk aku :')
Lagipun, ka wa dah janji nk belikan wa nya fhone BB ni, but akhirnya pat juga wa merase fhone ni :)

Hm, nothing to say. so wa blah dulu ehh. :') :p

#MISSYOUMYBOO C3 :'( :(

Thursday, 15 September 2011

Thank You ;P

                                                     LOL <3 hahah hoihoiiii.
                                                                         
Hee okey kita nk ucapkan thanks kepada NURUL NAZUHA, SAIFUL EPUL, NURASILAH HUSNA<3
haha thanks for edit myblog. See cantik tak. cantikkan mcm dorg -.-
Lahhhh kesitu pulak. kahkahhh :)
                                              Kalau bagi korg takcantik but bagi aku sgt cantik,
dah lah okey ah boboiii. Thanks again for Kakak Nazuha, Adik epul, Kakak ayangg <3
                                          LOVEYOUSOMUCH DEAR :*

Wednesday, 14 September 2011

Tidak Bersalah :'(

Waking up I see that everything is OK
The first time in my life and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great

I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

This innocence is brilliant
I hope that it will stay
This moment is perfect
Please don't go away
I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm, I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere

I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry
It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry

It's so beautiful it makes you wanna cry
This innocence is brilliant
Makes you wanna cry
This innocence is brilliance
Please don't go away
Cause I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

#KAKUSAYANGKAUASHRAFMORRO <3

Monday, 12 September 2011

Count On Me :)

Count On Me - Bruno Mars Lyrics

I'm sorry if i made any mistakes. (:

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
When we are called to help out friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like four, three, two
You'll be there
Cause that's what friends are supposed to do
Oh yeah
Ooohhhh Ooohhhh
Ooh yeah yeah

If you're tossin' and you're turnin' and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you
Ohh

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like four, three, two
You'll be there
Cause that's what friends are supposed to do
Oh yeah
Ooohhhh Ooohhhh
Ooh yeah yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You know you can count on me like one, two, three
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there
Cause that's what friends are supposed to do
Oh yeah
Ooohhhh Ooohhhh
Ooh

You can count on me cause I can count on you (: