Tuesday, 23 August 2011

imissyouu ;(


fariz, kenape kau berubah? kautahu aku sygg kauu, akurinduu kauu. tiap hari aku pker pasal kau, kau snggop game aku mcmniy, kau ade org laen. yess, aku tahu kau coup dngn SI DIA , kau mmg sygg dye and kau tkboleh lupekan dye kan? hmm, kalau kau coup ngn dye knape kau mntak kapel ngn aku ha? heesshh, dulu kau tkmcmniy, kau hari2 bgy ayat sweet kat aku tpy now tkde dhh, aku rinduu wey. kau snggop game aku kann? kau kate kau nkjage aku lah apelah tu semue cerite yg dusta sahaja, tuuiiiihhh !! siall lah kauu, hm, aku tkbenci kau, tpy aku saket hati kau buat aku mcmtu, aku bukan ank patong lah wey aku ade perasaan, heesshhh, kau tipu aku kau ckp kau kuaa ngn izhar bagai lahh, sekali dngn SI DIA, smpai hati kau tipu, hmm. kau kate kau maen game kat cc tuh? tpy kau onl, chat ngn pumpuan. kau ingat aku tktahu ke wey? sebak do dade aku pker kau hari2, kau kate kau sygg aku, kau perlu aku, kau tksnggop tngok aku saket n nnges kan? kau ckp dekat KAKAK aku yang kau niy anggap aku mcm adik je, SI DIA tu awek kauu. hm, kau penipu do JANTAN. aku ingat kau boleh lah jage aku, hepyy kan aku tpy ape pon takde! bengang gile babi lah dngan kauu. aku sekarang cube nk lupekan kauu, tpy tkboleh. buat  ape aku nak terhegeh kat kau kan? sedangkan kau tkpker pon aku, pker balek mcm bodoh je. kay lahh, tkdemood nk citer pasal kau je, hm, saket hati. by the way, aku rinduukau and aku sygg kauu <3 iloveyouu :'(

No comments:

Post a Comment