Sunday, 2 October 2011

BB curve :)

                                                        
Yeahhhh ! Dpt BB curve dari Mama and kaka <3<3
Hahhaa thanks Bu, Aka :)
                                               okey, titew story dari mule eh :)
Hmmm, first pergi low yat then gi satu kedai ni. Dah kapkap pasl fhone tuh patuh mmbe cinapek tuh kata stock dah takda ehh sial lahh -.-. Wa pun dah panas nak nanes pun ada but wa watlek luu :')
 Hehe, patuh kaka wa gi kedai cinapek agi satu, haaa? kedai kedua kitaorg gi :P
hm, kaka wa tnya cinapek tuh pasal fhone time ngah kapkapp ada bangla sial raba peha aku, haish sial lahh -.-
        HAHA, aku terus pndg bu aku, then bu aku wat muka seposen lak?
hohohoho, ehh lupa lak. BB aku, kan wne hitam but wane white . So aku takpggl BLACKBERRY, AKU PGGL WHITEBERRY <3<3 #buatlawakanjing :/

                           hmm, papehal pun wa nk kap tat ma waa masehh byk2 dah belikan wa fhone ni, hm terpaksa la gadai wa nya fone kesygan C3 grr, missyou C3 :'(
                          Hahha, thanks juga pada ka wa, Fatin Iryanie dah berkorban kan sikit untuk aku :')
Lagipun, ka wa dah janji nk belikan wa nya fhone BB ni, but akhirnya pat juga wa merase fhone ni :)

Hm, nothing to say. so wa blah dulu ehh. :') :p

#MISSYOUMYBOO C3 :'( :(

No comments:

Post a Comment