Saturday, 3 March 2012

Fikry Kiki :')

Hey assalammualaikum guys hm mmg lama la kan tk update blog yeah so today aku nk update blog puas2 seriously da lama tk bukak kau wahai blog :')
 Hm, sudah baca kan saya punya title? yeah fikry kiki hee :D he's my hero (y). ilovehimsomuch, he better than my ex :/ he so hensem like my role model and he so romantic ye mmg aku inginkan lelaki mcmtu :P
dia amt mencintaiii akuuuu *anuarzain pulak* hohoo :D

okey2 enough :'/, hm today 3/3 right? yes today aku dgn dia da 1month kita org start relationship 3/2 haha hope we together until end, insyaAllah amin :) Ye aku rasa yg dia setia dgn aku and pandai amek hati aku, hm hope so :')
 anyway, dia tu sweet oh aku suka gila bila dia manja2 dgn aku nmpak comel je, lagi2 time aku merajukkan dia pujuk aku dgn ayt dia yg sweet tu, yeahh ilokeebaby :* And dia pandai betul jaga hati aku sometime bila aku marah2 dia kuar mlm or kuar lpk2 dgn mmbe balik smpai kol 5,6 pagi tu mmg aku bengang la kan, tapi dia betul2 pandai amek hati, tu la yg mmbuatkan aku sayang sgt kt dia :).

*SADSTORY :(

Hm, time mula2 cple dgn dia mlm tu aku merajuk dgn dia pastu aku tk Bbm dia, mlm tu plak kol 11 mcmtu dia lalu dpn rumah aku hm boleh lagi bwk shida hmm fuck weh, aku da la benci family shida tu boleh lagi dia naik motor dgn perempuan tu, GRRRRR . mmg lagi bertmbh bgg la kt dua ekor tu, haishh okey forget it lagipun dia da minta maaf and he promise tak buat lagi :P

*SADSTORY PARTTWO :(

Haritu aku gaduh dgn dia pasal ex dia hm ex dia nk dia blik, ex dia syg dia hm perempuan tu mmg lawa ah aku ckp weh, first mmg aku nk break dgn dia sbb aku tau mesti dia nk ex dia balik yla perempuan tu dala cantik pstu syg kiki lgi hm mmg untung ah mcmtu :'/ , Tapi yg ku sangkakan tu tidak betul sbb kiki pun tksuka kt perempaun tu, kiki kata don't worry dia tkkan nk perempuan tu balik :( yes thanks syang *bighug*

KHAIRUL FIKRY BIN ZAINAL , ILOVEYOUSOMUCH :*. PLEASE DON'T LEAVE ME ALONE :"(. I REALLY LOVE YOU, AND I KNOW YOU LOVE ME TOO *kiss*

No comments:

Post a Comment