Thursday, 10 November 2011

Game Over -..-

Ok, lagi satu game yg sudah berakhir. Nk tahu game apa? Mainkan perasaan perempuan :')
K, aku tahu aku tk se prefect perempuan kt luar2 sana and aku tahu aku tkberape cantik mcm kau pernah kenal perempuan2 kt luar sana, Yes, i know kau ni mmg hensem and aku tahu mmg ramai nk kau. Kalau kau break dgn aku harini aku yakin esok mesti ada org nk kau, sbb aku tahu kau ni mmg cepat lupakan perasaan org. Aku punya la gila syg kau, but kau wt aku camni. K, kau nk ckp aku tkpandai lyn kau. ok aku thu yela sbb aku ni tkmatng lagi than tkpndai lyn kau kn. Hmm, give up dgn peragai mcm ni -,-
Mak aku pun da suka aku kwn dgn kau patu kau lak camni hmm mmg aku ni perempuan pfftttt :(

Bila aku rindu kau , aku akan dengar lagu yg kau bagi kt aku tu :')
And lagu aku bagi kt kau tu #DEALOVA if kau nk tahu bertapa besarnya aku syg kn kau hm kau dgr la lagu tu k dear <3

I LOVE YOU FUCKING DAMN MUCH DEAR N****** :(
hope kau lebih happy dgn gf kau tu hmm kau punya maddi jane <3
Seriously aku suka gila bila tgok org yg aku sayg happy dgn dia punya sayg :) sumpah tktipu :P

Sorry hanya ini je yg mampu aku qwertyuikjhgfdsaxcvbnm :'(

#AKUINGINMENJAIMIMPIINDAHDALAMTIDURMU :( , AKUINGATMENJADISESUATUYGMUNGKINBISAKAURINDU <3

No comments:

Post a Comment