Wednesday, 24 August 2011

nak peluang ke-2 :(

                                                      Heyheyheyy, nak tahu tak?
     23.
08 kan titew punya sygg meses dia kate cani ' Fyena farez rindu fyena. farez nages fikirkan fyena tau smlm, farez sbnarnya syg kt fyena. boleh tak bagi farez PELUANG KE-2. hm farez taknk fyena benci farez. farez tahu fyena sedih dgn farezkan. maybe now fyena dah benci farez :( hm btw ILOVEYOU AND IMISSYOU :'( '
                                  hmm sbnarnya titew pon syg dia agi. titew cuma kecewa and sedih je bila dia wt titew mcm tuh. hm dia tipu titew :( sape yg taksedihkann :'( hm titew taknk ah nanes sbb laki mcm owg bodoh je ? tapi titew takyeh lupakan dia ah. cane ah. cause dia hari2 call and mcg titew dia kap dia windu titew :( hm titew bila dgr suara dia mesti titew sedih. titew windu dia? hmm tapi bila dia cll or meses titew, titew suka pulak. hm pelik-pelik -.-
                            hm :( :'( titew hari2 dgr lagu rossa Aku Bukan Untukmu . kalau farez nk tahu lagu tuh mmg sama dgn fyena punya situasi skrg !! hm lagisatu farez pernh janji dgn fyena kan. farez kata, farez dah tknk buat fyena sedih lagi :( tapi bagi fyena farez lah yg pling buat fyena sedih?  
                           hm entah lah farez, farez jugak kata ' Kalau ada jodoh, ada lahh ' :(
k ah farez fyena nk farez tahu satu je. sbnarnya fyena syg farez sgt ! fyena takpernh lupa farez and takpernh benci farez :(

#ILOVEYOUSOMOCHH, IMISSYOUSOMUCHH MUHD FAREEZ GHAZZALI<3
kbhoii.

No comments:

Post a Comment